Plantage Middenlaan 1-H, 1018 DA Amsterdam

Tarieven en voorwaarden

Tarieven

Wij hanteren de door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa) vastgestelde tarieven. Deze tarieven zijn in opdracht van de overheid vastgesteld.

Bekijk hier de tarieven voor 2024: Tarieven 2024.

Daarnaast werken wij samen met enkele tandtechnische laboratoria voor techniekwerk. Hieronder kunt u de diverse tarieven van de tandtechnici bekijken.
Excent Tandtechniek
Goedegebuure

Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar voor u vergoedt? Doe dan de zorgvergoedingcheck

Aanvullende zorgverzekering voor de tandarts

Meer informatie over een aanvullende zorgverzekering voor de tandarts vindt u op de website van De Consumentenbond.

Uw nota

Facturering wordt voor ons verzorgd door Infomedics zodat wij meer tijd aan u en uw gebit kunnen besteden.

Uw nota’s worden direct door Infomedics naar uw zorgverzekeraar gestuurd. U ontvangt een factuur thuis indien de factuur (gedeeltelijk) niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Wanneer u niet verzekerd bent voor tandheelkunde, ontvangt u de factuur direct thuis.

Digitale rekening en facturatie
Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, kunt u uw rekening voortaan ook digitaal ontvangen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek. Op Infomedics kunt u een account aanmaken, waar u een overzicht kunt zien van al uw nota’s en persoonlijke gegevens.

Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan. U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Aanvragen betalingsregeling
Lukt het onverhoopt niet om uw rekening op tijd te betalen? Infomedics biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Voor het aanvragen van een betalingsregeling en informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 of ga naar Infomedics

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 of ga naar Infomedics

Direct betalen

Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Ook dat is bij tandartspraktijk Plantage Middenlaan mogelijk. U kunt zowel per PIN als contant betalen. Wisselgeld is zeer beperkt aanwezig. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie.

Klachtenregeling

Ondanks dat wij er alles aan doen om u op tandheelkundig gebied maar ook qua service te ondersteunen, kan het zijn dat u een onprettig gevoel heeft na afloop van een behandeling. Wanneer u het gevoel heeft dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben behandeld of geïnformeerd, neem dan gerust contact met ons op. Samen met u willen wij er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Wanneer wij er samen niet uit komen, kunt u gebruik maken van de KNMT klachtenregeling.

Voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.