Tandartspraktijk Plantage Middenlaan
Telefonische afspraak
020 420 4367
Openingstijden
Maandag 08:00 21:30
Dinsdag 08:00 17:30
Woensdag 08:00 21:30
Donderdag 08:00 17:30
Vrijdag 08:00 17:30
Zaterdag 09:00 16:00

Tarieven en voorwaarden

Tarieven

Wij hanteren de door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa) vastgestelde tarieven. Deze tarieven zijn in opdracht van de overheid vastgesteld.

Bekijk hier de tarieven voor 2019: Tarieven 2019

Daarnaast werken wij samen met enkele tandtechnische laboratoria voor techniekwerk. Hieronder kunt u de diverse tarieven van de tandtechnici bekijken.
Excent Tandtechniek
Goedegebuure 

Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar voor u vergoedt? Doe dan de zorgvergoedingcheck

Aanvullende zorgverzekering voor de tandarts

Meer informatie over een aanvullende zorgverzekering voor de tandarts vindt u op de website van De Consumentenbond.

Uw nota

Facturering wordt voor ons verzorgd door Fa-med B.V. zodat wij meer tijd aan u en uw gebit kunnen besteden.

Uw nota’s worden direct door Fa-med naar uw zorgverzekeraar gestuurd. U ontvangt een factuur thuis indien de factuur (gedeeltelijk) niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Wanneer u niet verzekerd bent voor tandheelkunde, ontvangt u de factuur direct thuis.

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of per email naar contactcenter@famed.nl. Ook is het mogelijk om uw nota’s digitaal in te zien via notavanfamed.nl.

Direct betalen

Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Ook dat is bij tandartspraktijk Plantage Middenlaan mogelijk. U kunt zowel per PIN als contant betalen. Wisselgeld is zeer beperkt aanwezig. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie.

Klachtenregeling

Ondanks dat wij er alles aan doen om u op tandheelkundig gebied maar ook qua service te ondersteunen, kan het zijn dat u een onprettig gevoel heeft na afloop van een behandeling. Wanneer u het gevoel heeft dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben behandeld of geïnformeerd, neem dan gerust contact met ons op. Samen met u willen wij er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Wanneer wij er samen niet uit komen, kunt u gebruik maken van de KNMT klachtenregeling.

Voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.