Tandartspraktijk Plantage Middenlaan

Angsttandarts concept

Een afspraak bij de tandarts: twee op de vijf Nederlanders krijgt het bij de gedachte alleen al benauwd en ruim 800.000 Nederlanders stellen een controle zélfs uit wanneer ze last hebben. Vroeg of laat worden mensen met tandarts angst ingehaald door tandproblemen, zoals gaatjes en teruggetrokken tandvlees. Hiermee blijven rondlopen is niet alleen slecht voor het gebit; u krijgt last van andere klachten als ontstekingen die zich vanuit de kaak verspreiden. Tandartspraktijk Plantage Middenlaan in Amsterdam heeft daarom een angsttandarts in de arm genomen. Bij een angsttandarts kunnen mensen terecht die bang zijn voor de tandarts. Voordelen van een angsttandarts:

  • Neemt de tijd en legt u stap voor stap de behandeling uit
  • Lachgassedatie in plaats van lokale verdoving
  • Volledige narcose bij klanten die erg bang zijn voor de tandarts
  • Gegarandeerd pijnloze behandeling(en)

Inschrijven als nieuwe cliënt Afspraak maken via 020 420 4367

Behandelmethoden angsttandarts

Iedereen die bang is voor de tandarts verdient een aangepaste behandeling. Naast een langere behandeltijd en duidelijke uitleg gebruiken we bij behandelingen door onze angsttandarts iets andere behandelmethoden. We streven ernaar een behandeling bij de tandarts voor u zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. De middelen die een angsttandarts gebruikt, hebben dan ook een rustgevende werking.

Lachgassedatie

Bij cliënten die gespannen zijn gedurende de behandeling gebruiken we lachgas. De angsttandarts dient het lachgas toe via een neusmasker. Het gas is een mengsel van lachgas en zuurstof en heeft een geruststellende uitwerking, terwijl u wel bij bewustzijn blijft. Lachgassedatie is voor zowel gespannen kinderen als volwassenen geschikt.

Volledige narcose

Cliënten die bang zijn voor de tandarts, maar wel een zwaardere behandeling moeten ondergaan, kunnen kiezen voor een volledige narcose. Deze behandeling voeren we uit onder toeziend oog van een ervaren anesthesioloog. Na afloop van de behandeling komt u rustig bij bewustzijn en onze angsttandarts de nabehandeling met u.

Adres

Tandartspraktijk Plantage Middenlaan
Plantage Middenlaan 1-H (route)
1018 DA AMSTERDAM

Telefoon: 020 420 4367

E-mailadres: info@tandartsplantagemiddenlaan.nl

Openingstijden

Maandag:08.00 - 21.30
Dinsdag:08.00 - 17.30
Woensdag:08.00 - 21.30
Donderdag:08.00 - 17.30
Vrijdag:08.00 - 17.30
Zaterdag:09.00 - 16.00
Zondag:10:00 - 15:00

Eerste afspraak

Cliënten die bang zijn voor de tandarts bieden we altijd als eerste afspraak een intakegesprek met onze angsttandarts aan. Tijdens dit intakegesprek bekijkt de tandarts uw gebit en neemt hij eventuele verdere stappen van de behandeling(en) aandachtig door. Samen met u stellen we een behandelplan op. Ook bespreken we hoe uw angst is ontstaan en hoe deze angst zich uit. Neem voor meer informatie contact op met 020 420 4367 of stel uw vraag via onderstaand contactformulier.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.